• Orkaboten slideshow foto 1
  • Orkaboten slideshow foto 2
  • Orkaboten slideshow foto 3
Afdrukken

Polyester bootreparaties

Tegenwoordig is er ook veel mogelijk op het gebied van polyester bootreparaties! Wij houden ons als ruim 30 jaar bezig met het uitvoeren van polyester bootreparaties en onderscheiden ons door onze ruime kennis en ervaring. We kunnen u adviseren wat voor u de beste optie is voor uw eigen polyester bootreparaties.

Bij Hobim Boats kunt u vrijblijvend advies aanvragen voor alle polyester bootreparaties. Uiteraard is het ook mogelijk om de reparatie door ons uit te laten voeren, dan maken we graag een offerte op maat.

Polyester is een veelzijdig product en niets is eigenlijk te gek met dit mooie materiaal. Er zijn verschillende manieren van reparatie mogelijk en vaak ziet uw boot er na de reparatie weer als nieuw uit!

Hobim Boats kan verschillende materialen aanleveren voor polyester bootreparaties waaronder glasmat en polyesterhars. Dus heeft u schade aan u polyester boot, dan ben u bij Hobim Boats aan het juiste adres voor polyester bootreparaties!

Neem contact op met het telefoonnummer: 0174-384823 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor al uw vragen over polyester bootreparaties.